BAR BARRIERS

BAR BARRIER

Fremstillet af genbrugs LMDPE (lav medium densitet polyethylen), den Mojo bar barriere er en fleksibel, stærk struktur, ideel til konfiguration på betjener områder som mad og drikkevarer eller merchandise stande. Dens plast og rustfrit stålkonstruktion gør det nemt at rengøre, slidstærk, let og transportabel.
Udformningen af bar barriere system er baseret på de samme principper som Mojo Barriers aluminium system, en lodret LMDPE del, der låser ind i en vandret LMDPE floorplate med to rustfrit stål seler og en selvstændig låsning rustfrit stål top. Den kan være flad pakket og stablet, så den er nem at transportere. Den rustfrie stål betjener overflade er nem at rengøre, hvilket sikrer en hygiejnisk top. Mojo bar barrierer kan fremstilles i flere farver til events med specifik branding eller sponsorer, der anmoder om farvede bjælke fronter.

BAR barriere Vario-hjørne

Ligesom sin almindelige aluminium sektioner, har Mojo Barriers også udviklet en midt hængslet hjørnesektion for sin bar barriere system. Bar-barrieren Vario er bygget af to halvdele: sektioner af 0,50 m hver kan vinkles mellem-60 ° og + 90 °

  • Lavet af genbrugs LMDPE
  • Vinkler fra-60 ° til + 90 °
  • Har ingen seler og ingen rustfrit stål betjener overflade
  • Ikke at blive brugt som en crowd control barriere system
  • Brug i høj crowd trykområder:

Tilgængelighed:

Verdensomspændende
Leasing Inquiry