GATEKEEPER

Den gatekeeper

Gatekeeper tilbyder et sikkert system, der administrerer alle aspekter af ind-og udrejse ind og ud af begivenheder, spillesteder og udpegede områder (såsom VIP eller personale). Det kan fungere enten som et stand alone-system, der tæller (og om nødvendigt grænser) mængden af mennesker ind eller ud af din begivenhed eller udpegede område, eller det kan operere sammen med et billetsystem (scanning) og dermed give en automatiseret og kontrolleret indgangs system til dit arrangement.

En intelligent apparat, den forbinder direkte til et centralt computersystem, der er let at bruge, og som giver nøjagtige data om realtids kapacitet. Hurtig at installere gatekeeper letter fuld scanning kapaciteter og er kompatibel med alle scanningsmetoder.

Gatekeeper kan arbejde i partnerskab med begivenhed arrangører, billetsalg og scanning virksomheder til at reducere billet bedrageri ved at kombinere en solid fysisk barriere med den nyeste billet scanning teknologi.

Apparat

Den tvær formede apparat i gatekeeper-systemet skaber en fysisk barriere for din begivenhed eller dit udpegede område. Den indeholder et automatisk låsesystem, der forhindrer adgang, når din kapacitet er nået. Gatekeeper kan kombineres med Mojo Barriers ‘ standard barriere system til at forbinde indgangen punkter og skabe nødudgange.

Den skanne

Gatekeeper-systemet er kompatibelt med alle scanningsteknologier fra stregkoder til RFID og QR-koder. Det kan tilpasses til at holde enhver form for billet scanning hardware, negere behovet for hånd scannere og arbejde, der kræves for at betjene dem. Systemet er programmeret til kun at åbne, når det modtager et signal fra billet selskabets database, at billetten er ægte, skære ned på billet bedrageri. Mojos barrierer kræver ingen adgang til disse data, at sikre, at det forbliver sikkert i dine hænder.

Det computersystem

Mojo Barriers har udviklet et specialiseret software program i forbindelse med gatekeeper, så du kan styre alle indgange og udgange fra en central arbejdsstation og se eller reagere på enhver billet spørgsmål hurtigt og effektivt. Herfra kan du styresystemet med indstillinger, herunder ‘ Count ‘, hvor det tæller folk, der kommer ind, ‘ Limit ‘, hvor Gates låse automatisk, når kapaciteten er nået, og ‘ differentiere ‘, hvor systemet tæller folk ind og ud i realtid.

Tilgængelighed:

Europa