SECURITY FEATURES

HIGH FENCING / SIGHTLINE KILLS

Også kendt som ‘ sightline dræber ‘, høj hegn er installation af 1,20 m høje paneler på toppen af barriere linje. Dette blokerer visningen af publikum på visse steder at forhindre uønskede trykpunkter bygning ved indgange og sider af scenen områder som folk har tendens til ikke at gå, hvor Sightlines er blokeret. I lyset af crowd control og crowd management, høj hegn er en nem måde at forhindre blokering af indgange og/eller udgange.

Sikkerhed gangbro

Den sikkerhed gangbro er en specielt designet, hurtig til at bygge, sømløse system, der skal placeres på bagsiden af barriere linje, herunder alle hjørner. Normalt er denne barriere linje kun udstyret med bageste trin på bagsiden. Dette ekstra system skaber en øget ekstra 1,00 m bred arbejdsplatform bag barrieren linje, uden åbne huller mellem de almindelige bageste trin. Dette giver sikkerhed og medicinsk personale bedre publikum observation og adgang.

5,5 ° positivt hjørne (kile)

Kiler er smalle 5,5 ° faste hjørne sektioner. Med en bredde på mindre end 0,50 m, bruges de til langsomt at kurve hele barriere linjen, for eksempel foran en stor scene, forme det lidt omkring scenen. En sådan formning af barrieren giver mulighed for crowd pres, der skal vendes lidt sidelæns. Den tilsluttes alle andre barriere sektioner med en enkelt bolt og har en dobbelt bandage, men ingen bageste skridt.

Tilgængelighed:

Verdensomspændende
Leasing Inquiry